contacteer mij

Zoë Smit

Contact opnemen

Als u contact met mij wilt opnemen en vragen om een gast op de blog klik dan op deze link. Deze blog is volledig gratis en mijn enige doel is om mijn passie voor melk frothers delen. Ik denk dat het delen van deze kennis deuren zal openen om degenen die geïnteresseerd zijn in het vinden van hoe ze kunnen beginnen om hun eigen te maken te helpen. Dus lees de blog en voel je vrij om contact met mij op over alles.

Tot nu toe hebben we gekenmerkt veel van de meest nuttige melk frother ontwerpen en producten. Als je een van onze berichten leuk vindt, kun je ons helpen het woord over deze ideeën te verspreiden door ons bericht te delen met je vrienden of volgers. Als je mee wilt doen, volg dan gewoon de link naar onze blog, deel het bericht met een vriend of volg ons op Facebook.

Ik ben erg druk, vaak bezig met andere projecten, en je moet contact met mij opnemen op de beste manier die je kunt: via e-mail ([email protected]), via Skype (ZoëSmit) of Skype (melkopschuimertest24.nl).

Deze blog, en de inhoud ervan, zal niet worden gewijzigd, en zal niet worden gekopieerd, opnieuw geplaatst of gekoppeld aan ergens anders. Deze blog is ook beschikbaar in het Nederlands (De Kops) en Engels (Engels). Alle rechten voorbehouden, behalve het gebruik van de foto (Melkopschuimertest24.nl) en de video (Melkopschuimertest24.nl). Ik bewaar alle rechten om de foto's, video's en andere inhoud te gebruiken zonder toestemming van de auteur. Ik ben alleen op zoek naar bloggers om bij te dragen aan deze blog, en dit is de enige blog waar je deelnemen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan op elk gewenst moment contact met mij op! Als je me wilt volgen op Instagram, kun je dat hier doen. Gelieve te doen, als je wilt mijn berichten te delen, maar je wilt niet worden toegevoegd aan mijn volgelingen. Deze blog gaat over mijn ervaring met verschillende methoden van melk schuimen, en ik heb een hele sectie gewijd aan mijn ervaringen.

Onze openingstijden