Hoe gebruik ik melkschuim?

Zoë Smit

Lees de instructies. Het is een zeer eenvoudige operatie. Hier is hoe je melk frother gebruiken.

Stap 1: Eerst moet je de beste temperatuur voor je melk vinden. Als u wilt controleren, u uw melk meten en zien of het goed is. De aanbevolen temperatuur voor melk voor de meest elementaire melk frother is 90°C. De temperatuur van uw melk kan worden gecontroleerd door de melk frother in een pot water met de temperatuur op 90°C te plaatsen en vervolgens te verwijderen. U een verschil zien in de temperatuur van de melk. Dit is een goede reden voor het toevoegen van wat extra melk. Kan ik melkschuim kopen op Amazon? Hier is de temperatuur van de melk uit een melk frother die dezelfde verhouding van melk heeft: water verhouding:

Melk frother

Ik kocht een nieuwe voor de laatste jaren. Deze keer heb ik geprobeerd om 2 liter (1 pint) water toe te voegen aan elk kopje. Je het meten door wat koffie in een grote pot water te doen en het vervolgens in een maatbeker te gieten met een kleine kraan op de bovenkant. Ik heb twee liter water toegevoegd, wat iets meer is dan de 2,5 liter voor een standaard. Ik heb een beetje extra water in mijn melk frother en ik heb niet geprobeerd om de melk te gebruiken om toe te voegen aan het water. Ik heb gemerkt dat het water frother kost een beetje tijd om op te warmen, maar na een tijdje is het klaar voor gebruik. Het werkt goed. Ik gebruik het op het fornuis top, en het werkt geweldig. Ik denk dat het een geweldig product. Ik hoop dat melk frother zal geweldig werken voor iedereen, maar voor mij is het niet al te belangrijk.

Dus, zoals je zien, de melk frother in de afbeelding hierboven werkt niet erg goed. Maar je het een beetje beter laten werken als je wat extra tijd gebruikt. Dus je moet een kijkje nemen op de foto's hierboven om de verschillen tussen de twee versies te zien. Overweeg ook een melkopschuimer review.