Hoe wordt de melk frother gemaakt?

Zoë Smit

Melk wordt verwarmd. Zo worden melkschuimen gemaakt in Nederland. Echter, in veel landen, zijn er veel meer opties, en je hoeft niet om die verwarmde melk te gebruiken. In feite u uw eigen melk frother met behulp van water, een melk thermometer, en een fles water.

Wat is Melkthermometer?

Melkthermometer is eigenlijk een metalen thermometer met een glazen buis. De glazen buis heeft een metalen beker eraan bevestigd die de temperatuur van de melk meet. Zodra u de beker opent, u de temperatuur controleren.

Melk thermometer komt in verschillende maten en kleuren en ze zijn niet duur. Bekijk de Diameter Koekenpan Meten review. Melkthermometer wordt gebruikt om de temperatuur van melk te meten en als het een zeer goede meting heeft, u beginnen met het meten van uw eigen melk. De eenvoudigste manier om de temperatuur van uw melk te meten is door de melkfles in een glazen kom te plaatsen. Leg de kom op een fornuis en zet het vuur maximaal. Zet het vuur uit zodra de melk de gewenste temperatuur heeft bereikt. Haal de fles van het fornuis, giet de melk in de kom en laat het daar voor een paar minuten. Controleer het dan nog eens. Als de temperatuur in de kom niet hoger is dan ongeveer 35 C (95 F), dan heb je een goede lezing. Als de temperatuur te warm of te koud is, u het meetinstrument opnieuw gebruiken. De formule om de temperatuur van de melkkom te berekenen is:

# # = (((K - 38)/(2*C/5)*3) (K*(5/6 40)) waar K de werkelijke temperatuur is. Een meting van 40 is altijd perfect, maar als je een meting onder de 35 C hebt, kun je waarschijnlijk zien wat er gebeurt en de temperatuur aanpassen. Als ik kijk naar de foto hierboven, merkte ik dat een lezing onder 33 C, zoals deze: maakt me afvragen of ik moet een nieuwe kom te kopen! Zoals u zien, ik heb een perfecte lezing, maar ik ben bang om er een te kopen, want ik vertrouw de fabrikant niet. Ik kocht een en nu zie ik dat de temperatuur is slechts 1 C verwijderd van wat ik denk dat perfect is. Dus het is zeker logischer dan melkopschuimer. Mijn eerste gedachte was dat ik er geen moest krijgen. Maar ik las een reactie van een gebruiker in de commentaren sectie van dit bericht: "De lezing was niet zo slecht. Ik heb geprobeerd de meting aan te passen, maar na de aanpassing ging het terug naar de oorspronkelijke temperatuur." Dus ik gaf het een schot, en toen begon ik de handleiding te controleren om de beste temperatuur voor mij te vinden.