Terwijl ik test

Zoë Smit

De prijs van een product is een factor die de kwaliteit kan bepalen, en we doen veel experimenteren om de beste prijs op elk product te krijgen. Veel hiervan kan worden toegeschreven aan onze focus op lokale ingrediënten. Ik denk dat we het geluk hebben gehad om ondersteund te worden door enkele van de beste leveranciers in Nederland.

Ik heb altijd al iets willen maken vanuit het niets, en de manier waarop ik het zag, de manier waarop je het ziet, en de manier waarop ik er altijd van gedroomd heb: een all-purpose melk frother. Het is het type frother dat je zou kunnen gebruiken om melk te zetten in een schuim, zoals een slagroom, een gelato, of zelfs als een zuivelcrème. En omdat het vanaf nul is gemaakt, denk ik dat het ook de meest natuurlijke manier is om melk te maken. Dus heb ik het gehaald. Mijn doel is om een product dat is net zo goed voor de huid en het lichaam als de beste melk beschikbaar op de markt en dat heeft dezelfde voordelen voor de gezondheid als de producten op de markt, terwijl het gebruik van de eenvoudigste van apparatuur.

We proberen voor een groot deel vooringenomenheid te voorkomen, maar waar nodig zijn het bewijs en de beweegredenen duidelijk. Wij streven ernaar om kwaliteitsinformatie te verstrekken en anderen te helpen informeren over hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen zuivelproducten en hun ingrediënten. Ik begon deze blog om te laten zien dat ik niet alleen ben als ik zeg dat ik niet langer veilig kan voelen drinken van de dingen die ik dronk toen ik 15.I hou van de melk frother. Het lijkt erop dat het uit een film zou moeten komen. Het heeft een vrij grote knop op en het hele ding is echt gemakkelijk schoon te maken. Echter, de eerste keer dat ik het probeerde vond ik dat ik niet echt kon de melk frother voelen. Ik was erg sceptisch en vond het moeilijk om een goede diepe adem te halen terwijl het op was. Het ding is, ik was niet helemaal zeker of het was mijn verbeelding of gewoon mijn verbeelding, maar het voelde echt raar.

Wij zijn van mening dat goede wetenschap en een goede praktijk van de wetenschap moeten blijven bestaan, ongeacht de nieuwe technologie of nieuwe reviewers.

Ik heb de herziening van producten voor meer dan 10 jaar. Ik heb ook een melk frother recensent sinds 2009. Ik ben begonnen als recensent in een grote zuivel- en zuivelcoöperatie, en in die rol heb ik met veel zuivelbedrijven gewerkt, sommige met dezelfde eigenaren, allemaal met verschillende producten en een aantal verschillende. Ik heb vele, vele producten beoordeeld, en mijn overzicht van wat van hen is gepubliceerd in een melk frother overzichtsplaats als deze.

Ik heb beoordeeld meer dan 400 producten en ongeveer de helft van deze zijn in de zuivel, en de andere helft zijn in de retail markt. Dit is het grootste aantal producten dat ik tot nu toe heb beoordeeld en een grote meerderheid van hen zijn zuivelproducten. Ik heb honderden reviews van melkfrothers en andere home-schuimende apparatuur gepubliceerd. Ik ben ook geïnterviewd door verschillende nationale nieuwsnetwerken en publicaties, waaronder The New York Times, The Wall Street Journal, National Geographic, The Associated Press, NBC Nightly News, The Los Angeles Times en een groot aantal andere nationale kranten en tijdschriften.

Te vaak mensen worden voor de gek gehouden te geloven dat de ingrediënten zijn hetzelfde voor elk product. Er is een reden waarom mensen zo geobsedeerd zijn door de ingrediënten in hun favoriete koffie. Zij zijn het belangrijkste ingrediënt. Hier is hoe het proces werkt: Het eerste wat we doen bij het selecteren van een melk frother is een grondige inspectie. Wat voor melk is dit? We willen graag weten wat er in de container zit, omdat we graag de exacte smaak van onze koffie willen weten. Vervolgens beginnen we het controleren van de container en de melk binnen. De melk binnen is wat zal onze koffie anders dan andere producten. We kijken naar de textuur van de melk en zoeken naar een zachte, pluizige top. Tot slot voegen we een paar druppels kleurstof toe, wat een leuke functie kan zijn in sommige producten.

Wat is het verschil tussen een "droge" en "vochtige" melk frother?

We zijn allemaal voor goede ouderwetse "droge" melk frothers.

Dus we doen het onderzoek voor je.

De iSis (Innovative Silicon System) is de krachtigste melk frother op de markt en is voorzien van een siliconen buis die zich hecht aan een roterende sensor met hoge resolutie. Zodra de sensor is ingesteld, de buis kan de sensor om de melk frother lezen, en het systeem kan worden ingesteld om ofwel een vloeistof (soep) of een vaste (melk) te lezen. In een recente test op melk in een blender, de iSis gaf een valse lezing van 40 graden C (105 graden F). We moesten het opnieuw testen om ervoor te zorgen dat we de machine niet overbelasten. Dit is niet onze eerste rodeo met de iSis. Het apparaat is een aanpassing van de beroemde iSis, die vóór het kwam. Voor een korte tijd, de iSis was in de schijnwerpers voor het zijn de snelste melk frother. Maar we hebben nu een nieuwe concurrent: de ICON (Innovative Non-Skid Roller). Dit is een echte niet-slip roller met ingebouwde temperatuurregeling. Een snelle test. Ik wilde de kracht van de frother testen: De iCON (The Innovative Non-Skid Roller) - Het onvermijdelijke succes? We hebben twee video's van de nieuwe iCON (in de video aan de rechterkant is het origineel) - We hebben ook een vergelijking video voor de iCON vs. de iSis.